FÖR DIG SOM TAPPAT BORT DIG NÅGONSTANS PÅ VÄGEN... OCH ÄR REDO ATT

"Komma hem till dig själv"

Tillsammans med mig som guide

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Kursens snittbetyg är 9 av 10. Betyget kommer från över 75 deltagare.

En ödmjuk kurs där vi tittar inåt

En kurs för dig som vill lära känna dig själv igen, bli en bättre vän till dig själv, lyssna på vad kroppen säger och fatta bättre beslut.


 • Ta hand om dig själv för att ha kraft, ork och energi att ta hand om annat och andra. 

 • Sänk din stress och oro, lär dig konkreta tekniker och metoder för att sänka din stress med ungefär 30%.

 • Bli mer effektiv, så att du känner att du hinner med bättre och får mer tid över till det som du längtar efter.

Fortsätt neråt för att få mer info

Helt ärligt... Vore det inte skönt att prioritera dig själv lite mer?

Hur skulle det vara om du upplevde: 

 

Mer balans. 

Mer harmoni.

Mer sömn.

Mer självkänsla. 

Mer glädje.

Mer energi.

Mer effektivitet.

Mer vän med dig själv.

Mer säker på dig själv. 

 

MER HEMMA.

 

Det är kursen för dig som är redo att komma hem till dig själv. Som är klar med att förminska dig, som vill LITA på dig själv och som genuint vill känna att du är allt och har allt du behöver. 

 

Du vill lära känna dig själv på djupet, lära dig leva ett liv som du vill och inte som du lärt dig. Du vill ta hand om dig själv bättre, leva ett liv i mer balans och sänka din stress och oro. 

 

I kursen KOM HEM TILL DIG SJÄLV kommer vi träna precis detta. Kursen är byggd på mina egna erfarenheter från livet, alla klienter jag hjälpt genom åren, mindfulness, KBT, meditation, yoga och ACT. 

"Jag upplevde kursen som avslappnad, familjär, inbjudande och mycket givande. Jag har fått med mig så mycket som har fört mig närmare mig själv. Jag älskar att det är så okomplicerat och tillåtande med en möjlighet att göra resan med självkärlek. Det har varit en bra blandning av material. Lektioner som inte är för långa och innehåller bra verktyg till min verktygslåda

- 10 av 10 poäng!"


Jennie Almqvist

VÄLKOMMEN TILL FEMTE UPPLAGAN AV

"Kom hem till dig själv"

6 veckorskursen för dig som vill stilla dina malande tankar och komma ner i kroppen. 

 

För dig som är nyfiken på meditation och yoga samt vill träna tillsammans med mig under hösten. 

 

Det spelar ingen roll vart du bor. Allting sker online och är en blandning av förinspelat material samt livesändningar (yoga på söndagsmorgnar, 3 gruppcoachingar samt 2 gästföreläsare).

 

Givetvis har du kvar allt material i kursportalen även efter 6 veckor!

 

Det här är metoder jag själv använder dagligen. Över 75 personer har redan gått kursen och kursbetyget är i snitt 9 av 10.

Några exempel på resultat du kan förvänta dig att få:

Jag står till 100% bakom den här kursen. Det här är den fjärde omgången och tidigare kursdeltagare kan intyga att deltar du på kursen och gör övningarna kommer du bli:


 • Mindre stressad och oroad, du kommer uppleva bättre balans 

 • Skapat långsiktiga goda vanor, i kursen får du konkreta verktyg för att lyckas skapa och behålla dina goda vanor. I början är det som svårast, då finns jag där för dig.

 • Förbättrat relationen till dig själv, du kommer få göra flera övningar för att bli en bättre vän till dig själv

 • Hanterat eventuell sorg, många försöker fly undan sin sorg, i kursen får du verktyg för att istället möta och läka sorgen.

 • Hantera starka känslor, många är rädda för starka känslor och försöker bli av med dem så fort som möjligt. I kursen lär du dig att bli vän med dina känslor istället för att fly från dem.

 • Förbättrat ditt självvärde och din självkänsla, att göra små val i vardagen vi mår bra av och ta med våra innersta värderingar när vi fattar beslut är otroligt välgörande. I kursen kommer du påbörja det viktiga arbetet med att bygga upp stabil självkänsla. Jag skriver påbörja, för att arbeta med självvärde är någonting vi behöver göra under längre tid. 

 • Kommit ur negativa tankemönster, i kursen får du lära dig tekniker för att stilla dina malande tankar och stanna upp den påfrestande tankeströmmen. 

 • Kommit ner mer i kroppen, i vår vardag lever vi vanligtvis mycket uppe i våra huvuden. Att komma ner mer i kroppen och lyssna mer på hjärtat och magen hjälper dig att må bra i långa loppet. 

 • Lärt känna dig själv bättre, kursen innehåller en rad coachande frågor som alla är designade för att du ska lära känna dig själv bättre och upptäcka vad som är viktigt för dig. 

 • Förmåga att skapa bättre och mer medvetna val, i takt med att du lär dig ovanstående punkter kommer du garanterat göra bättre val både för dig själv och för din omgivning. Det här är jag så säker på att jag ger det som löfte. 

Hur skulle ditt liv se ut och kännas om du också uppnådde de här resultaten?

"Anna som kursledare var fantastisk, det märks att hon tycker om det hon jobbar med och jag uppskattade att hon visade alla sina "mänskliga sidor". Jag uppskattade verkligen tillgängligheten och att allting var online. Lektionerna var lagom långa och sakliga. Jag kommer använda materialet flera gånger framöver. Det är mycket värt att jag får behålla kursen efter avslut."


Malin Meith

Bild tagen av: Jenny Backros

Är du redo att

"Komma hem till dig själv"

 

Känner du igen dig i följande: 

 

- Du vill designa ett liv som du verkligen mår bra och trivs i. 

 

- Du vet om att du behöver utvecklas och att du behöver stärka upp dig själv. Du vill förbättra ditt självvärde och din självkänsla, men du vet inte riktigt hur du ska göra.

 

- Du längtar efter någonting mer, någonting annat, men du vet inte riktigt vad. Ibland känner du dig tom och som att något saknas.

 

- Du vill komma ner i varv och återhämta dig.  

 

- Du vill lära känna dig själv igen, ta reda på vad som är viktigt för dig och landa i det.

 

- Du är nyfiken på meditation och yoga. 

 

- Du vill lära dig strategier för att bli mer effektiv. 

 

- Du vill lära dig tekniker inom mindfulness, ACT och KBT.

 

- Du har möjlighet att avsätta ungefär 10- 20 minuter för dig själv i stort sett varje dag under 6 veckor (eller i alla fall flera dagar i veckan). 

 

Kan du relatera till en eller flera av punkterna? Då är den här kursen för dig! 

Om mig som guidar dig i kursen

Hej! Jag heter Anna och det är jag som leder den här kursen. 

 

Mitt motto är BE UNSTOPPABLE. Det innebär att jag kan leverera, göra ett riktigt bra jobb och må bra samtidigt.

 

Och det där på slutet är ju så viktigt. Mår vi inte bra har vi varken kraft eller lust att gå ut och vara ostoppbara. Istället är vi trötta, tömda på energi och en börjar fråga sig: varför händer det här mig och är det här allt? Var livet inte roligare än såhär? 

 

I samma stund som vi börjar ställa dessa frågor till oss själva får vi dåligt samvete, vi vet ju att det finns andra som har det mycket sämre...

 

Känner du igen dig? Det gör jag i alla fall.

 

Den här kursen är baserad på mina egna erfarenheter av att komma hem till mig själv igen. Att vila mer i varandet än i görandet. Att hitta tillbaka till lust och livsglädje. 

 

Att komma hem till mig själv är något jag har behövt göra många gånger. Mitt liv har inte varit det lättaste. Jag är ett maskrosbarn med en alkoholiserad pappa, har flyttar ungefär 20 gånger i mitt liv, har helt bytt stad 4 gånger, varit påväg att jobba ihjäl mig, har en lillasyster som kämpar för att vilja leva och så vidare... Jag skulle kunna fortsätta ett bra tag till, att komma hem till mig själv är ett MÅSTE för att jag ska orka med livet... Och helt ärligt, vem har egentligen ett enkelt liv?! Alla jag känner, både vänner och klienter, har någonting som behöver hanteras och bäras. Att landa i sig själv, att använda alla tekniker och metoder som finns i kursen behöver vi alla göra kontinuerligt🙏

 

Min akademiska bas är psykologi från Lunds universitet. Sedan min examen har jag gått tre kurser i coaching, utbildat mig till mindfulnessinstruktör, läst vidare inom positiv psykologi och hälsofrämjande ledarskap och min senaste licensiering: personlig tränare. Innan jag startade eget arbetade jag fem år som högre chef och därefter som projektledare under 1,5 år.

 

Det är ur en kombination av egen praktik, klientarbete och all utbildning som den här kursen har växt fram. Jag ser så mycket fram mot att få dela det med dig! 

"Kursen har varit mycket bra. Jag har fått med mig många värdefulla verktyg och insikter. Extra bra tyckte jag att meditationerna och yogan var. Anna som kursledare uppfattade jag som varm, tydlig, pedagogisk, glad och inspirerande".  

Ingela Lundskog

"Det här var en mycket bra kurs. Den väckte mycket tankar och många frågor kom upp till ytan. Jag upplevde värme och gemenskap i kombination med rak kommunikation och ärlighet. Jag fick bra kontakt med Anna och jag saknar redan hennes påknackningar varje vecka". 

Katarina Johansson

”Den här kursen var så bra att jag vill ha mer, jag vill inte sluta kursen. Den var heltäckande och över all förväntan. Det var väldigt bra föreläsningar och övningar. Kursen har hjälpt mig på så många plan, både med processer, förändringstankar, acceptans, tillåtande mot mig själv samt meditation och yoga. Dessutom, otroligt bra coaching, feedback och stöd via mejl när jag haft frågor. Jag har uppskattat mejlsvaren och snabbt har det gått också. Tack Anna!!! Till sist tycker jag det är bra att kursen var online. Jag kunde göra allting utifrån när jag hade tid och möjlighet.”

Sara Johansson

Gästföreläsare 

Det är viktigt för mig att göra saker tillsammans. Därför har jag bjudit in två gästföreläsare som kommer att berätta om sina erfarenheter av att komma hem till sig själv. Båda två har gjort ett gediget inre arbete och är mycket kunniga inom stresshantering, mindfulness och personlig utveckling.

COACH, FÖRFATTARE OCH HR- KONSULT

Helena Önneby

Helena Önneby hjälper privatpersoner och organisationer att nå mer av sin potential genom ansvar. För när vi tar ansvar sätter vi oss i förarsätet för våra egna liv och får tillgång till all kraft vi behöver för att skapa det vi vill. Helena kommer berätta sin egen historia om hur hon tog tillbaka makten för sitt eget liv och hittade sin egen väg till läkning från 6 olika autoimmuna sjukdomar.

YOGALÄRARE OCH TV-PRODUCEN

Nenne Folkeson

Efter en många år av arbete i Tv-produktion i en miljö med hög press hittade Nenne yoga som ett sätt att varva ner och få ny energi till att springa vidare i en miljö som kändes allt mer fel.
"När jag bestämde mig för att utbilda mig till yogalärare var det för att bättre förstå vad det var som fick mig att må så bra. Det var början på ett helt nytt kapitel. Idag jobbar jag heltid med att sprida yoga och är en del av Yogayamas huvudlärarteam som utbildar nya yogalärare. För mig var yoga ett sätt att hitta hem igen. Även om yoga kanske inte är för alla vill jag gärna dela med mig av de verktyg och knep som fått mig att få en bättre förståelse för mig själv och därmed en stabil livskvalitet".

"Den här kursen ger ett skönt lugn inombords. Jag gillar att jag har kunnat ta allting i min egen takt och det var en bra blandning mellan teori och praktik. Anna var väldigt tydlig hela kursen igenom och jag gillade stark budskapet att man får vara som man är."

"Det här är en avkopplande, nödvändig kurs, som tydliggör hur viktigt det är att komma ner i varv och återhämta sig. Gruppen var mycket bra och Anna guidade bra genom hela kursen. Redan från dag ett upplevde jag att jag landade bättre i kroppen. Nu känner jag mig avkopplad, glad och lugn."

"Det märks att Anna har lagt ner tid på kursen. Det var ett väldigt gediget arbete. Övningarna var konkreta och hjälpte mig. Jag förstod poängen med varje del. Anna är otroligt bra på att guida oss i meditationerna. Allra mest gillade jag compassion-delen."

När du anmäler dig får du följande:

3 livesända gruppcoachingar (4200kr)

livesända gästföreläsningar (600kr)

6 liveguidade yogapass (1200kr)

 

11 förinspelade yogapass (1100kr)

25 förinspelade guidade meditationer (249kr)

25 moduler med inspelade lektioner med tillhörande uppgifter(2000kr)

41 coachande frågor- en varje dag (200kr)

!! Stöd och mentorskap via mejl under 6 veckor (1400kr)

 

* Givetvis är allting helt mobilanpassat. 

 

Skulle du köpt allting separat skulle detta sammanlagt kostat

10 950kr.

Anmäl dig nu! Max antal platser per grupp är 16 stycken. 

 Dörrarna stänger om....

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Kursen startar inte förrän om ett år igen!

Din investering,

välj mellan tre alternativ:

Hela summan direkt

3450 Kr

Till ett värde av 10 950kr.

 

För dig som vill betala hela kursen direkt. Vill du hellre betala via faktura? Mejla mig så löser vi det! 

Delbetalning 

3 månader

1150 kr/månad

Dela upp kurskostnaden på 3 månader. Abonnemanget avslutas automatiskt.  

Delbetalning

6 månader

575 kr/månad

Dela upp kurskostnaden på 6 månader. Abonnemanget avslutas automatiskt.  

Vill du gå djupare? Välj att lägga till 3 personliga coachsamtal.

Hela summan direkt

(kurs + 3 samtal)

6990 Kr

Till ett värde av 14 550kr.

 

Vill du hellre betala via faktura? Mejla mig så löser vi det! 

Delbetalning

3 månader

2350 Kr/månad

Dela upp kostnaden på 3 månader. Abonnemanget avslutas automatiskt.  

Kan du inte vara med på utsatt tid?

 

Inga problem! 


Viktiga frågor

För dig som vill få ännu mer information. 


25 moduler, vad handlar de om?

Yogapassen- mer info

Hur går gruppsamtalen till?

Vad är det för meditationer och yogapass som ingår?

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Gästföreläsare- mer info

Vad innebär mentorskap från dig?

Vad händer om jag inte gillar kursen, kan jag få tillbaka pengarna?

På vilka sätt kan jag betala?

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Är det här en kurs för sjukskrivna?

Jag vill välja till coaching 3 gånger, hur fungerar det?

Bor du i Östersund kan vi ses på plats. Annars är det via videolänk (jag har i princip bara coaching över videolänk och det fungerar toppen). 

 

Intervall bestämmer vi tillsammans. Vanligtvis går det ungefär 2-3 veckor imellan samtalen. 

 

Du väljer själv vad du vill fokusera på under coachsamtalet, upplägget är helt indivdanpassat. Vi utgår från dina mål och de förändringar du vill göra i livet! 

 

Ett samtal tar mellan 45-75 minuter. Jag finns även tillhands mellan gångerna.  

 

De flesta av mina tider är dagtid, jag har även par tider kvällstid. 

Inget att förlora, allt att vinna

*Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka inom 14 dagar. Anmäl dig nu, snart stänger dörrarna och öppnas inte igen förrän om ett år. 

 

Kursen tar in max 16 deltagare/ grupp.

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Vill du prata direkt med mig innan du bestämmer dig?

Boka in ett "lära känna samtal".

Samtalet tar ungefär 15 minuter, du får ställa alla frågor du har och tillsammans kommer vi fram till om det här är rätt för dig.

Vi ses på insidan!

Allting sker via en digital plattform.

Som du får tillgång till direkt efter anmälan. 

Kursen startar officiellt den 1 november. 

Du har tillgång till kursportalen och allt förinspelat material även efter 6 veckor. 


© Copyrights by Annas Ledarskap och Hälsa. All Rights Reserved.