LÄR DIG LEDA DIG SJÄLV FÖR ATT LEVERERA, GÖRA ETT RIKTIGT BRA JOBB OCH SAMTIDIGT MÅ BRA

BE UNSTOPPABLE

- BE YOU -

10 månader tillsammans med mig och en grupp engagerade människor

= magi kommer skapas 🤩

Programstart 8 mars. 


Ett exklusivt program för dig som vill utveckla ditt självledarskap

För dig som vill nå dina mål och förstår att det kommer krävas medveten träning i självledarskap. För dig som vill ta ett större ansvar för hur du mår, handlar och agerar. För dig som vill nå dina drömmar utan att vrida in och ut på dig själv.

 

För dig som vill träna med mig och gruppen under 2021.


 • Sätt mål som du når, lär dig behålla motivation och handlingskraft #målsättning

 • Bygg ett starkt mindset, för mer glädje och energi #mindset

 • Lär känna dig själv, skapa en stabil självkänsla och ett starkt självförtroende #jaget

 • Dreams don't work unless you do, utveckla din #hälsa

 • Stärk dina nuvarande relationer och skapa nya kontakter #relationer 

  Fortsätt neråt för mer information 👇

  Vore det inte väldigt skönt att göra en bra investering i dig själv 🧡..?

  För dig som vill lära dig få ut MER av livet. 

   

  Mer styrka.

  Mer självförtroende. 

  Mer självkänsla. 

  Mer glädje

  Mer energi.

  Mer motivation. 

  Mer säker på dig själv. 

  Mer handlingskraftig

   

  MER OSTOPPBAR.

   

  Programmet för dig som vill göra en ordentlig förflyttning i livet, det är för dig som är redo att ta dig vidare. Jag söker dig som är klar med att förminska dig själv. Som vill LITA på dig själv och som genuint vill känna att du är allt och har allt du behöver. 

   

  Under programmet hjälper jag dig att sätta väl genomtänkta mål, med en tydlig strategi. Du får träna upp ett starkt lösningsfokuserat mindset där blockeringar inte kommer i vägen. Under programmet får du lära känna dig själv på djupet, resultatet är ett liv som du vill leva. Under programmet kommer du ta hand om dig själv bättre, leva ett liv i mer balans och bygga nära relationer. 

   

  Steg för steg lär jag dig de strategier du behöver. Jag kommer finnas nära till hands och stötta dig under hela din process! 

  Röster från tidigare deltagare

  "Anna hjälpte mig till att våga tro på mig själv och lite på min egen förmåga. Hon utmanade mig i mitt sätt att tänka och hela tiden tänka om. Jag uppskattade Annas härliga personlighet och hennes ärlighet. Be Unstoppable är ett fantastiskt och gediget program. Jag har berört delar om, och med mig själv, som jag aldrig hade gjort annars. Uppskattade att det höll på i nästan ett helt år. Saknar gruppen och gruppcoachingen. Programmet var ovärderligt."

  Linda

  "Det här var mycket bättre än jag någonsin trodde! Jag trivdes verkligen med programmet och med gruppen. Gillade såklart även Anna som coach. Hon var rak, öppen och ärlig... inga krusiduller liksom. Jag tyckte även det var en jättebra kombo med ämnen och sedan gruppcoaching på det. Det gjorde att allting fastnade. Jag vill verkligen att folk ska veta hur bra det här var- PROGRAMMET VAR FANTASTISKT BRA!"

  Tessie

  Välkommen till

  BE UNSTOPPABLE- BE YOU

  Programmet för dig som vill ha kontinuerlig personlig uppföljning och ta del av gruppens kunskap. 

   

  Tillsammans kommer vi att förändra ditt liv under 10 månader. Både jag och gruppen kommer finnas med dig och stötta dig i din resa. Tillsammans går vi igenom livet, vi peppar när det är tufft och firar när du har nått dina delmål!

   

  Det är givetvis dina egna mål som styr... Här kommer ett par exempel på RESULTAT som tidigare klienter fått genom att träna sitt självledarskap:

   

  🥳 Löneförhöjning

  🥳 Blivit chef 

  🥳 Nått sina hälsomål (oftast ner i vikt och äta bättre)

  🥳 Mindre stressad och bättre balans

  🥳 Skapat långsiktiga goda vanor

  🥳 Förbättrat sina relationer

  🥳 Avslutat relationer 

  🥳 Hanterat sin sorg

  🥳 Förbättrat självförtroende och självkänsla 

  🥳 Kommit ur negativa tankemönster och ersatt med stärkande

  🥳 Hanterat jobbiga kollegor 

  🥳 Bättre och mer fokus på betydelsefulla mål

   

  Hur skulle ditt liv se ut och kännas om du också uppnådde de här resultaten?

  Under 10 månader ingår följande:

  • Coachsamtal - enskilt med mig

   Under programmet ingår ett coachsamtal á 45-75min själv med mig. Samtalen anpassas utifrån dig, där du är just nu och dina mål. 

  • Coachsamtal - i grupp

   Totalt 16 gånger hörs vi under året. Gruppcoachingarna brukar vara det deltagarna uppskattar allra mest. Tänk dig själv att vara en del av en gemenskap som alla har ett stort intresse för självledarskap och där alla är måna om att hjälpa varandra framåt.   

  • 23 gedigna lektioner

   Lektionerna är i snitt 45 minuter och grundar sig i följande teman: målsättning, mindset, jaget, hälsa och relationer. Du får lära dig allt du behöver om självledarskap!

  • 23 + uppgifter

   I varje lektion ingår uppgifter som hjälper dig med ditt självledarskap. Vissa lektioner har fler än en uppgift kopplad till sig. Uppgifterna hjälper dig med förändringar i ditt liv, helt enkelt omsätta teorin i praktiken. 

  • 7 bonuslektioner

   Utöver de större lektionerna innehåller även programmet 7 mindre lektioner. Det är lektioner som inte helt går att sätta in i de olika teman, men som jag tycker är minst lika viktiga att få med.

  • 4 gästföreläsare

   Förutom att lyssna på mig får du även ta del av 4 andras expertis inom självledarskap. 

  • 24 inspelade meditationer

   Samtliga kan du meditera till om och om igen. En av lektionerna handlar om just mindfulness.  

  • Kontinuerliga träningspass

   Du blir kontinuerligt inbjuden till livesända träningspass. 

  • Yogapass på söndagar

   Ett par söndag kommer vi yoga tillsammans.

  • Individuellt kost och träningsschema

   Förutom lektioner kopplade till träning och kost kommer du även få en lightvariant av personligt kost och träningsschema designat av mig. 

  • Gemensam FB-grupp

   För dig som vill kommer du kunna ansluta dig till vår gemensamma och självklart privata FBgrupp. Det är frivilligt och inte obligatoriskt att ansluta dig. 

  Är du redo för programmet?

  Känner du igen dig i följande:

  👉 Du har mål och du vet var du vill, men som det ser ut just nu har du svårt att nå dina mål. Du hindrar dig själv genom självsabotage, prioriterar annat, fastnar i negativa tankemönster och tror inte tillräckligt mycket på dig själv.

   

  👉 Du vill designa ett liv som du verkligen mår bra och trivs i, men det känns svårt att göra dina drömmar till verklighet.

   

  👉 Du känner att du är ett ställe i livet där du vill utvecklas och stärka upp dig själv. Du vill förbättra ditt självförtroende, ta dig förbi dina rädslor och vara mer energifylld... men du vet inte riktigt hur du ska göra. 

   

  👉 Du längtar efter någonting mer, någonting annat, men du har ingen tydlig strategi. Du tycker det ser så lätt ut för andra, precis som de har fattat något som du ännu inte har förstått. 

   

  👉 Du ser fram emot att stärka dina relationer, komma bättre överens med dina närstående (hej svärmor!) och komma närmre vänner, kollegor och din partner. 

   

  👉 Du vill vara en person som förändrar ditt liv under 2021. 

   

  👉 Du har möjlighet att avsätta ungefär 90 minuter i veckan för att träna upp ditt självledarskap. 

   

  👉 Du ser fram emot att vara del av en härlig, stöttande grupp. 

   

  Kan du relatera till en eller flera av punkterna? Då är det här ett program för dig!

   

  Under 2021 kommer jag lära dig koden för att nå dina mål. Jag lär dig metoder och strategier. Mitt mål är att du ska veta vad du vill satsa på och hur du ska göra det. 

   


    Fortsätt neråt för att läsa vad Linnea & Anna tyckte 👇

    "Tack för ett mycket bra program. Jag har fått många insikter och jag uppskattade den nära kontakten med Anna. Det var ett mycket lärorikt program som innehöll många olika delar av självledarskap. Delarna gick att applicera både privat och i arbetslivet. Jag har blivit effektivare och mer självsäker i mitt arbete och gör ett bättre jobb nu än innan. Jag har också skapat bättre relationer både med mig själv och med andra. Anna är duktig på att förklara på ett pedagogiskt sätt och har många bra uppgifter till vara del som gör att jag verkligen fått nytta av materialet. Stort tack för detta program!"

    Linnea

    "Genom programmet fick jag möjlighet att lära känna mig själv igen och påbörja min resa mot att bli min egen förebild. Programmet har gett mig verktyg för att kunna stanna upp, reflektera och fatta bättre beslut. Jag kan nu leda mig själv bättre mot det jag vill!" 

    Anna

    Om mig som leder programmet

    Hej! Jag heter Anna och det är jag som kommer vara din coach och lärare. 

     

    Det sägs att under ett ögonblick då vi verkligen fattar ett beslut, det är då vi på riktigt påverkar vårt liv...

     

    Det är ett ÖGONBLICK. Det är under ett ögonblick du bestämmer att du verkligen är redo att göra din förändring och göra en insats för att nå dina mål.

     

    Det är under det här ögonblicket du klart och tydligt gör ett ställningstagande gentemot dig själv. Det är under det här ögonblicket du på riktigt bestämmer dig för att släppa din oro att inte räcka till, för att inte klara av det och istället bestämmer dig för att gå ALL IN. Det är under det här ögonblicket du bestämmer dig för att du kommer klara av nå dina mål.

     

    När du bestämmer dig kommer jag finnas där för dig, hela vägen, till 100%. Mitt enda mål är att hjälpa dig framåt och se dig lyckas!

     

    Jag ser så mycket fram mot att få dela med mig av min expertis och erfarenhet till dig!


      Nu är vi framme vid anmälan 👇

      När du anmäler dig får du följande:

      16  gruppcoachingstillfällen á75min (3200kr)

      1  enskilt coachsamtal med mig (1400kr)

      23 längre inspelade lektioner (4600kr)

      23+ transformerande uppgifter (2300kr)

      kortare bonuslektioner (350kr)

      24 inspelade guidade meditationer (250kr)

      4 gästföreläsare (600kr)

      5 förinspelade yogapass (500kr)

      5 förinspelade träningspass (500kr)

      13 livesända träningspass (1300kr)

      6 livesända yogapass (600kr) 

      + Individuellt träning och kostschema (1900kr)

      + Privat Facebook grupp - för dig som vill (1000kr)

      !! Stöd, feedback och mentorskap hela året av mig via mejl (5000kr)

       

      BE UNSTOPPABLE- BE YOU ger dig över 23500kr i värde!

      Anmäl dig nu! Max antal platser 16.

      Dörrarna stänger om....

      0
      0
      DAYS
      0
      0
      HOURS
      0
      0
      MINUTES
      0
      0
      SECONDS

      Pssst, programmet öppnar inte igen förrän om ett år.

      Din investering,

      välj mellan två alternativ:

      Delbetalning

      Kr950/månad

      Till ett värde av 23500kr,

      Dela upp programkostnaden på 10 månader. Abonnemanget avslutas automatiskt.  

      Hela året direkt

      Kr9500/totalt

      Till ett värde av 23500kr.

      För dig som vill betala hela programkostnaden direkt. Vill du hellre betala via faktura? Mejla mig så löser vi det! 

      "Anna är både professionell och personlig i sin roll som coach. Anna har lyft mig, jag upplever att hon bjuder på sig själv och delar egna erfarenheter. Lektionerna och gruppcoachingarna har kompletterat varandra väl, vi i gruppen har stöttat varandra och haft en härlig gemenskap. Det har varit ett intensivt år, kursen har verkligen gett mig verktyg för att arbeta med mig själv. Det är bra att vi har kvar allt material både under kursens gång och nu efteråt. Jag upplever att pusselbitar faller på plats efter en tids reflektion och då är det bra att kunna gå tillbaka i lektionerna. Både jag och min man upplever att jag utvecklats. Konkret känner jag mig mer modig, jag kan hantera mina känslor på ett bättre sätt och är tryggare i mina värderingar. På det stora hela skulle jag säga att jag har landat mer i mig själv." 

      - IDA

      Kan du inte vara med på utsatt tid?

       

      Inga problem! 

      Allting spelas in och publiceras i programportalen. Det gör alltså ingenting om du får förhinder vid ett par tillfällen. Du kan ta dig ann allt material precis när det passa dig! 

       

      Du får även behålla alla förinspelat material (lektioner, uppgifter, träningspass mm) efter programmets slut. Du kan alltså återvända till materialet så många gånger du vill och så länge du vill.

       

       

      Svar på dina frågor :) 

      Här under ser du svaren på de vanligaste frågorna:


      23 djupgående lektioner, vad handlar de om?

      Gruppcoaching- datum:

      Hur mycket tid tar programmet?

      Hur stor kommer gruppen vara?

      Hur länge har jag tillgång till allt material?

      Vad är det för meditationer och yogapass som ingår?

      Vad är det för träning och kost som ingår?

      Vad är det för gästföreläsningar som ingår?

      Vad innebär coaching och stöttning från dig?

      Går det här att delvis ta på friskvårdsbidraget?

      Vilka betalningsalternativ finns det?

      Vad händer om jag inte gillar programmet, kan jag få tillbaka pengarna?

      Inget att förlora, allt att vinna

      *Mer värde för pengarna kommer du inte få och är du inte nöjd får du pengarna tillbaka inom 30 dagar. Anmäl dig nu, snart stänger dörrarna och de öppnas inte igen förrän om ett år.

      Max antal deltagare = 16 personer

      0
      0
      DAYS
      0
      0
      HOURS
      0
      0
      MINUTES
      0
      0
      SECONDS

      Vi ses på insidan!

      Allting sker via en digital plattform.

      Som du får tillgång till direkt efter att du har fyllt i ditt namn och din mejl. 


      © Copyrights by Annas Ledarskap och Hälsa. All Rights Reserved.