FÖR DIG SOM ÄR REDO ATT

ÅTERTA DIN HÄLSA

Ett kraftfullt program för dig som värdesätter helhetshälsa

Det här är ett program för dig som vill nå hela vägen fram, som vill göra en bestående förändring. I det här programmet arbetar vi både med kost, träning OCH ditt mindset.


 • Ta hand om dig själv för att ha kraft, ork och energi att ta hand om annat och andra. 

 • Var stolt över dig själv, sätt upp mål som du klarar av och fullföljer.

 • Tro på dig själv, känn dig självsäker och som en uppdaterad version av dig själv.  

Fortsätt neråt för att få mer info 👇

Helt ärligt... Vore det inte skönt att prioritera dig själv lite mer?

För dig som vill: 

 

Gå ner i vikt. 

Förbättra din styrka.

Förbättra din kondition.

Uppleva mer energi. 

Vara mer lugn och trygg i dig själv.

Känna "I got this", tro på dig själv.

Sova bättre.

Sänka din stress.

Fortsätta vara PEPP.

 

MER OSTOPPBAR.

 

Du är det viktigaste du har. Fungerar inte du, fungerar inte heller livet. En god hälsa gör att du kan leverera mer på jobbet och ha ork att vara en bra förälder.

 

Vill du möta världen med kraft, empati och respekt behöver du ha en kropp som är stark, med hyffsad kondition och ett sinne som är i balans.

 

Dessutom- känslan av att känna sig stark är oslagbar!

 

Allt handlar definitivt inte om vikt.

Men ibland är det faktiskt en viktig del i din livsstilsförändring. Exempelvis som för Gina i videon. Hon behövde gå ner i vikt för att kunna bli gravid.

Välkommen till

 

-Återta din hälsa-

Hälsoprogrammet för dig som både vill ha en skräddarsydd plan och arbeta i grupp.

 

Tillsammans kommer vi förändra ditt liv under tre månader. Både jag och gruppen kommer finnas med dig och peppa dig i din resa. Tillsammans tar vi oss igenom motståndet och firar när det gått bra!

 

3 månaders programmet ger dig mycket mer än en diet och ett träningsupplägg. Hos mig tittar vi på helheten. Vi kommer jobba med din utveckling på djupet. Du får lära dig vad du ska äta, träna och tänka för att vara långsiktig. Du får hjälp att hitta en balans som fungerar för dig. 

 

Under tre månader ingår följande:

 • Individanpassat kostupplägg 

  Du får recept anpassade utifrån dina mål och smaklökar. Det är helt normal kost (allt ifrån tacco, korv och stroganoff till spännande asiatiska rätter). Det är kost hela familjen kan äta. Förutom färdiga recept kommer du även få en lista på livsmedel där det står hur mycket du ska äta av allt, så att du kan komponera dina egna recept. 

 • Individanpassat träningsupplägg

 • APP med tracking, och feedback

 • 6 moduler + uppgifter

  Under lektionerna går vi djupare och tittar på mekanismer bakom varför du gör som du gör. Lektionerna hjälper dig framför allt med din beteendeförändring och har fokus på psykologi. Två av modulerna fokuserar på att höja dina kunskaper om kost och träning, de andra fyra fokuserar istället på tips, metoder och verktyg för förändring. 

 • 2 gästföreläsningar

  Under programmet får du lyssna på två gästföreläsare som alla ger sina bästa råd och tips på hur du lyckas med din livsstilsförändring. 

 • 3 frågestunder med mig

  En gång i månaden hörs vi tillsammans i gruppen för att gå igenom hur det har gått och vilka utmaningar vi har stött på. Jag svara på frågor och hjälper dig framåt. 

 • Vi fortsätter att träna tillsammans en gång i veckan. Korta effektiva pass är det som gäller, som du kan utföra hemma. Kan du inte vara med på utsatt tid spelas allting in och du kan istället vara med på repris. 

 • Privat FB grupp

  Precis som i livsstilsutmaningen kommer vi ha en gemensam FB grupp för att stärka och uppmuntra varandra. Du kan givetvis vara med i ÅTERTA DIN HÄLSA även om du inte använder FB. 

Du behåller materialet så länge du vill!

Jag kommer kommer jobba med dig och gruppen under tre månader. Du behåller dock samtliga träningspass, lektioner och uppgifter även efter 3 månader. Du kan alltså återvända till materialet så många gånger du vill och så länge du vill. 

 

Är så oändligt tacksam för din hjälp att ta mig hit!

Återta din hälsa

"Jag skulle beskriva mitt och Annas samarbeta som öppet och ärligt. Anna är personlig, engageras och otroligt duktig på att ställa precis rätt frågor för mig. Hon har hjälpt mig att sätta ord på mina känslor och tankar, har gjort fluffet tagbart, vilket lett till många nya insikter. 

 

Konkret hade jag som mål att vända en uppåtgående viktspiral, skapa sundare grundvanor och känna mig bekväm i mina kläder igen. Allt det har jag lyckats med.  Jag känner mig stark, min värk har minskat, jag har gått ner i vikt och hela min kroppsfigur är slankare.

 

En stor bonus har dock varit "allt annat som vi jobbat med". Exempelvis har jag fått en mycket bättre relation till min dotter. Jag har också för första gången klarat av att lämna "mitt bagage", släppa det som varit och starta om på nytt. Hela jag känner mig lättare, tryggare och stabilare. Det är en härlig känsla i kroppen och jag är genuint tacksam för mitt och Annas samarbete."

- LISA 

Några exempel på resultat du kan förvänta dig att få:

Jag står till 100% bakom den här programmet och hitintills har jag 100% nöjda kunder. Både de och ja kan intyga att du kommer:


 • Gå ner i vikt (eller upp om det är din målbild). Följer du planen garanterar jag att du får de resultat du vill ha!

 • Bli starkare och få bättre kondition. Att känna sig stark och fixa vardagen utan problem är en så härlig känsla!

 • Förstå hur du skapar och behåller goda vanor. Kanske det viktigaste resultat av dem alla..?!

 • Hur du ska lägga upp din träning efter våra 3 månader. Givetvis ska du kunna fortsätta på egen hand efter att programmet är slut. 

 • Hur du fortsätter med en sund kost efter våra 3 månader. Kost handlar om beteenden, under våra tre månader ändrar vi ditt beteende så att du fortsätter äta sunt. 

 • Vilka faktorer som påverkar din vikt, förutom kost och träning. Hur du äter och tränar är bara en pusselbit till varför vi väger som vi gör. Det finns många andra delar att ta hänsyn till. 

 • Skapat djupare förståelse för varför du äter som du gör. Du kommer få undersöka varför du har nuvarande kostvanor, vad som är inlärt beteende och hur känslorna påverkar vad du äter. Kom ihåg! Du kan lära om! 

 • Förbättrad självbild. Lär dig att stärka upp dig själv, förbättra ditt självförtroende och din identitet. 

 • Bli vän med din kropp, lär dig tycka om dig själv och se på din kropp med vänliga ögon. 

 • Förmåga att skapa bättre och mer medvetna val, i takt med att du lär dig ovanstående punkter kommer du garanterat göra bättre val både för dig själv och för din omgivning. Det här är jag så säker på att jag ger det som löfte. 

Hur skulle ditt liv se ut och kännas om du också uppnådde de här resultaten?

Du var alltid där och motiverade mig.

"Mitt mål var att gå ner i vikt och stärka min kropp. Det lyckades jag med. Mitt liv har påverkats mycket positivt. Jag förstår mer vad mat och hälsa innebär. Jag är inte lika sugen på sött längre. Jag mår bättre när jag äter bra. Du har varit en så bra coach, 10 poäng av 10!

 

Jag älskade alla rätter jag lagade. Var bara några jag inte "vågade” mig på för att jag aldrig innan testat haha. Men det är något jag ska bli bättre på.

 

Träningspassen var de bästa! Alla var så bra och effektiva. Man svettades.

 

Du som coach har verkligen varit så stöttande, även i de perioder jag varit frånvarande. Jag har varit stressad att jag nästan gick i depression, men du var alltid där och motiverade mig.

 

Jag är kanske en som ger upp för snabbt, men du har verkligen hjälpt mig med det. Du har hjälpt mig att följa mitt mål och hålla motivationen uppe. Jag känner att maten jag får, ger mig så mycket energi och min kropp mår så bra av det. Jag åt så mycket skit innan men nu har jag koll och vill inte ens äta all skräpmat längre. 

 

Tack för att du är en grym PT och för att du bryr dig om dina klienter. Rekommenderar alla starkt att välja dig!!" 

- GRACE

Är du redo att

"Återta din hälsa?"

Anna är ärlig, rakt på sak och är personlig.

"Tidigare åt jag slarvigt och felaktigt. Jag är förvånad över resultaten med kosten, det har varit mycket positivt. Jag har fått tänka om när det gäller min kost, en del produkter är utbytta mot nyttigare alternativ. Mitt småätande har minskat och jag är mer mätt hela tiden. Den största insikten är hur mycket mat jag kan äta och samtidigt må så mycket bättre än vad jag gjorde innan.

 

Upplägget med träningen har varit väldigt tydlig och detaljerad om vad, hur mycket och när på veckan det ska utföras – mycket bra! Träningen har varit anpassad efter målet och när motgångar kom så ändrades upplägget för att anpassas till min kropp och situation bättre.

Jag spenderar inte lika mycket tid i soffan längre och jag mår toppen. Jag har numera en annan typ av trötthetskänsla i kroppen. Nu är jag mer behagligt trött, tidigare var jag seg efter jobbet och orkade inte göra något speciellt. Nu bibehåller jag en bra energinivå.

 

Anna är ärlig, rakt på sak och är personlig. Man märker att hon brinner för att arbeta som PT. Hon har alltid ett positivt synsätt på det hon ställs inför. Har man ett mål, men inte riktigt vet hur man ska gå tillväga så tycker jag att man ska anlita Anna så att man kommer på rätt spår och att få stöd under tiden."

ANNA

Om mig som leder programmet


Allting hänger samman.

"Jag jobbade med Anna som en "kickoff". Under den här tiden har jag mått bättre, känt mig piggare och min sömn har också blivit bättre. Jag upplever att allting hänger samman. Ökad rörelse och medveten kost gör att jag skärper mina sovrutiner och då är det också mycket annat som faller på plats. Träningspassen har varit inspirerade, jag gillade främst passet utan redskap. Jag upplevde stort förtroende för Anna som coach. Hon var lagom peppande, gav mig konstruktiv feedback och det där lilla extra."​ 

- EMMA

Gästföreläsare 

Programmet innehåller 2 gästföreläsare. Båda två har gedigen bakgrund inom hälsa och beteendeförändring.  

Lic. Personlig tränare samt Kandidatexamen i idrottsvetenskap

Jessica Bäckström

Jessica Bäckström drivet företaget "Den Personliga Tränaren" och hjälper individer att hitta sina väg till en förbättrad hälsa, funktionalitet och en större kärlek, respekt och tacksamhet för den egna kroppen. "Jag kan sörja all den tid jag genom åren ägnat åt att värdera mig själv utifrån vilken form jag varit i och att jag under så många år lade stor energi på det, men firar nästan dagligen att jag fick anledning att tänka om." Jessica kommer att dela med sig av hur en dramatisk ryggolycka förändrade allt, hur hennes resa till större kärlek, tacksamhet och respekt för den egna kroppen har sett ut och hur vi kan agera för att motverka och hantera de skeva ideal som vi marineras från tidig ålder, och som på olika sätt påverkar de allra flesta på ett eller annat sätt.

Kurator, Hälsocoach och Författare

Weronica Olofsson

Weronica Olofsson, 47 år gammal och mamma till en tonårspojke och en åtta-årig flicka. Jobbar som skolkurator på deltid och ägnar övrig tid till att skriva, föreläsa, utvecklas och leva. Har genomgått flera olika stora resor, en själslig, en viktmässig och en relationsmässig.

Jag tror på människans kraft att överleva, genomleva och växa. Är dessutom trött på kravet att vara så jäkla lycklig hela tiden. Jag är författare till boken "Ingen jävla quick fix- en bok om överviktsoperationer" och romanen "En stege mot himmelen". Weronica kommer dela med sig av sin resa mot ett hälsosamt förhållningssätt till maten.

När du anmäler dig får du följande:

Din investering,

välj mellan tre alternativ:

Hela summan direkt

Delbetalning 

3 månader

Dela upp programkostnaden på 3 månader. Abonnemanget avslutas automatiskt.  

Delbetalning

6 månader

Dela upp programkostnaden på 6 månader. Abonnemanget avslutas automatiskt.  

Kan du inte vara med på utsatt tid?

 

Inga problem! 


Viktiga frågor

För dig som vill få ännu mer information. 


6 moduler, vad handlar de om?

Vad innebär kost och träningsschema?

Träningspassen- mer info

Hur går Q/A till?

Hur länge har jag tillgång till programmet?

Kommer jag behöva vara hungrig?

Min syn på kost och specialkost

Jag är skadad, kan jag ändå träna?

Gästföreläsare- mer info

Jag har nyligen fött barn, är detta lämpligt för mig?

Jag är gravid, är detta lämpligt för mig?

Vad innebär uppföljning från dig?

Vad händer om jag inte gillar programmet, kan jag få tillbaka pengarna?

På vilka sätt kan jag betala?

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Mellan vilka datum pågår programmet?

Mer än bara ett träningsprogram

"Anna har gett mig mer än bara ett träningsprogram. Jag uppskattade att det både var fysisk och psykisk hälsa. Utöver det du tänker när du tänker klassisk ”PT”, var det även coaching, hejarop och föreläsningar. Jag är tacksam att jag har haft Anna som PT för då blir träningen av och jag har hittat glädje i min löpning. Förutom att jag klarade mitt mål, milen på under 55min känns det också väldigt skönt att jag numera kan ge mig ut på en löptur för att jag vill och för att det är skönt. Jag har uppskattat både Annas tips och tricks, samtidigt som hon också hejar på och tror på min utveckling."

- TOVA

Inget att förlora, allt att vinna

Vill du prata direkt med mig innan du bestämmer dig?

Boka in ett "lära känna samtal".

Samtalet tar ungefär 15 minuter, du får ställa alla frågor du har och tillsammans kommer vi fram till om det här är rätt för dig.

Vi ses på insidan!

Allting sker via en digital plattform.

Som du får tillgång till direkt efter anmälan.

Du har tillgång till kursportalen och allt förinspelat material även efter 3 månader. 


© Copyrights by Annas Ledarskap och Hälsa. All Rights Reserved.