FÖR DIG SOM ÄR BEREDD ATT 

- ÅTERTA DIN HÄLSA -

För dig som vill göra en livsstilsförändring.  

 

För dig som vill må bättre och förbättra din hälsa.

 

För dig som värdesätter helhetssyn och förstår vikten av att jobba på ett djupare plan för att lyckas med en livsstilsförändring.

 

För dig som vill få exklusiv personlig vägledning och guidning av mig. 

 

Det spelar ingen roll vart du bor. Allting sker antingen online eller på plats. 

För dig som är redo att förändra ditt liv!

För dig som vill känna att du kan göra allt du vill, ha en välmående kropp och ett skarpt sinne.

 

För dig som vill:

 

Gå ner i vikt.

Förbättra din styrka.

Förbättra din kondition. 

Bli en bättre vän med dig själv. 

Öka ditt självförtroende och självkänsla.

Sänka din stress. 

Återhämta dig mer. 

Sova bättre.  

Få mer energi och glädje. 

 

BLI OSTOPPBAR.

 

Mitt motto är BE UNSTOPPABLE. Det står för att kunna leverera, göra ett riktigt bra jobb och samtidigt må bra.

 

Du är det viktigaste du har. Fungerar inte du fungerar inte livet. Du kommer inte lyckas leverera på jobbet och du har inte ork att vara en bra förälder.

 

Vill du möta världen med kraft, empati och respekt behöver du ha en kropp som är stark, med bra kondition samt ett sinne som är skarpt och i balans.

 

Dessutom, känslan av att känna sig stark är oslagbar!

Allt handlar definitivt inte om vikt.

Men ibland är det faktiskt en viktig del i din livsstilsförändring. Exempelvis som för Gina i videon. Hon behövde gå ner i vikt för att kunna bli gravid.

Välkommen till

 

-Återta din hälsa-

Hälsoprogrammet för dig som vill ha personlig coaching och en skräddarsydd plan.

 

Det här är ett individuellt program för dig som vill ha det allra bästa. Jag finns till för dig och kommer backa dig 100% i din resa. Jag finns för dig under de tuffa dagarna och jag finns för dig när det är dags att fira. Du kan höra av dig till mig under dygnets alla timmar, oavsett om det är kväll eller helg. 

 

Att arbeta med mig är mycket mer än att få en diet och ett träningsupplägg. Hos mig tittar vi på helheten. Vi kommer jobba med din utveckling på djupet. Du får lära dig vad du ska äta, träna och tänka för att vara långsiktig. Du får hjälp att hitta en balans som fungerar för dig. 

 

Under en månad ingår följande:

 • 2 Coachsamtal 

  Under en månad ingår två coachsamtal á 45-75min. Samtalen anpassas utifrån dig, där du är just nu och dina mål. Det handlar vanligtvis om mycket mer än kost och träning. Exempel är relationer ett vanligt ämne, även självkänsla och synen på sig själv är vanligt att prata om. Jag möter dig där du är. Samtalen sker via videosamtal. 

 • Kontinuerliga kostuppdateringar 

  Du får recept anpassade utifrån dina mål och smaklökar. Arbetar vi tillsammans under längre tid uppdaterar vi mängderna utefter att dina mål och förutsättningar ändras. Du har även möjlighet att kontinuerligt höra av dig om nya recept och maträtter du vill få feedback kring. Recepten är helt normal kost (allt ifrån tacco, korv och stroganoff till spännande asiatiska rätter). Det är kost hela familjen kan äta. Förutom färdiga recept får du även en lista på livsmedel där det står hur mycket du ska äta av allt, så att du kan komponera ihop egna recept.

 • Kontinuerlig träningsplanering

  I takt med att du förändras, förändras även dina träningsbehov. Du får kompletta pass, anpassade till dig och dina förutsättningar. Du väljer själv om du vill träna hemma eller på gym. I det här individuella programmet ingår så många uppdateringar som du vill ha. 

 • APP med tracking, och feedback

  Du får tillgång till en app med personligt inlogg. I appen kan du se samtliga träningspass (alla är filmat med video), du får feedback på din teknik vid träning, du registrerar din utveckling och det är här vi håller kontakten under veckorna. 

 • 7 lektioner + uppgifter

  Du som jobbar individuellt med mig får även tillgång till allt material som ingår i gruppversionen av programmet "återta din hälsa". Det innebär 7 lektioner med tillhörande uppgifter. Under lektionerna får du djupare kunskap och vi tittar på mekanismerna bakom varför du gör som du för. Lektionerna hjälper dig framförallt med din beteendeförändring och har mest fokus på psykologi. 

 • 13 inspelade träningspass

  Utöver ditt individuella träningsschema får du även tillgång till en mängd förinspelade träningspass som du kan genomföra hemma i ditt vardagsrum. Sätt på mig på tv:n och träna på!

Allt annat än en quickfix!

Det här är programmet för dig som vill göra en varaktig förändring.

 

Du vill förändra din hälsa bit för bit och inser att det inte går att göra allt på en månad. I det här programmet kommer du få personligt stöd, det ingår två coachsamtal i månaden och verktyg för vad just du behöver. Alla är olika och det finns ingen mirakelkur som du kan utföra i två veckor och få bestående resultat. I det här programmet anpassar jag allting till dig, dina förutsättningar och dina mål. Vi kommer arbeta djupt och verkligen skapa en förståelse för vad du behöver för att lyckas med en varaktig livsstilsförändring.

 

Det innebär också att det kostar en slant. Priset gör att jag kan garantera hög kvalité och att jag finns där för dig till 100% oavsett fråga eller tid på dygnet.

 

För dig som är redo att investera i din hälsa finns jag här för dig! 

 

 

Du var alltid där och motiverade mig.

"Mitt mål var att gå ner i vikt och stärka min kropp. Det lyckades jag med. Mitt liv har påverkats mycket positivt. Jag förstår mer vad mat och hälsa innebär. Jag är inte lika sugen på sött längre. Jag mår bättre när jag äter bra. Du har varit en så bra coach, 10 poäng av 10!

 

Jag älskade alla rätter jag lagade. Var bara några jag inte ”vågade” mig på för att jag aldrig innan testat haha. Men det är något jag ska bli bättre på.

 

Träningspassen var de bästa! Alla var så bra och effektiva. Man svettades.

 

Du som coach har verkligen varit så stöttande, även i de perioder jag varit frånvarande. Jag har varit stressad att jag nästan gick i depression, men du var alltid där och motiverade mig.

 

Jag är kanske en som ger upp för snabbt, men du har verkligen hjälpt mig med det. Du har hjälpt mig att följa mitt mål och hålla motivationen uppe. Jag känner att maten jag får, ger mig så mycket energi och min kropp mår så bra av det. Jag åt så mycket skit innan men nu har jag koll och vill inte ens äta all skräpmat längre. 

 

Tack för att du är en grym PT och för att du bryr dig om dina klienter. Rekommenderar alla starkt att välja dig!!" 

- Grace

Såhär fungerar

 

-ÅTERTA DIN HÄLSA- 

ÅTERTA DIN HÄLSA är en investering för resten av ditt liv. Jag vet inte hur många människor som sagt till mig "jag önskar att jag gjorde det här tidigare". Kunskapen, metoderna, verktygen och mindsetet du får i programmet kommer göra en förändring som du tar med dig under hela ditt liv. 

 • Uppstart. 

  Efter att du anmält dig skickar jag en hälsoenkät och vi bokar vårt första samtal. Utifrån enkät och samtal skräddarsyr jag din kost och träningsplan.

 • Träningen. 

  Träningen genomför du hemma eller på gym. Jag anpassar utifrån screening och dina mål. Vill du träna hemma behöver du köpa band samt ett par hantlar/kettlebells. Detta hjälper jag dig med. Du kommer få snabbare resultat med hjälp av några redskap.

 • Kosten. 

  Vi kommer göra gradvisa förändringar. Vi börjar med att analysera dina kostbeteenden du har idag och därefter tar vi det steg för steg. Du får tillgång till en stor receptbank. 

 • Hälsa.

  Vi arbetar även med den mentala hälsan. Exempelvis stresshantering, balans och vilka vanor du fått med dig från din uppväxt. Du får tillgång till hela mitt gedigna övningsbibliotek för självledarskap och personlig utveckling. 

83.33%

Jag älskar att arbeta personligt!

I det här individuella programmet ska du verkligen känna att du kan höra av dig till mig oavsett tid på dygnet och dag. Jag finns här för dig! Jag gillar att arbeta nära mina klienter med en vänskaplig ton. Att få meddelande likt dessa nedanför gör mig bara glad. 

Samarbeta med mig så länge du behöver 

Löpande månadsbetalning tills dess att du säger upp.

Återta din hälsa

 • 2 coachsamtal/månad

 • Uppgifter för mental träning 

 • Kontinuerlig träningsplanering

 • Kontinuerliga kostuppdateringar

 • APP med tracking och feedback

KR 2950

/per månad.

Tre månaders bindningstid, efter det säger du upp när du vill. Betala med kort, Paypal eller faktura.

 

Om mig som leder programmet

Hej! Jag heter Anna och det är jag som kommer vara din coach och PT. 

 

Det sägs att under ett ögonblick då vi verkligen fattar ett beslut, det är då vi på riktigt påverkar vårt liv...

 

Det är ett ÖGONBLICK. Det är under ett ögonblick du bestämmer att du verkligen är redo att göra din livsstilsförändring och verkligen göra en insats för att nå dina mål.

 

Det är under det här ögonblicket du klart och tydligt gör ett ställningstagande gentemot dig själv. Det är under det här ögonblicket du på riktigt bestämmer dig för att släppa din oro för att inte räcka till, för att inte klara av det och istället bestämmer dig för att gå ALL IN. Det är under det här ögonblicket du bestämmer dig för att du kommer klara av nå dina mål.

 

När du bestämmer dig kommer jag finnas där för dig, hela vägen, till 100%. Mitt enda mål är att hjälpa dig framåt och att se dig lyckas. 

 

Jag är ingen vanlig PT.  Utbildningen för att bli personlig tränare är en termin. Anlitar du mig får du en långt mer kunnig coach. Utöver min PT utbildning är jag personalvetare med fokus på psykologi från universitetet. Sedan min universitetsexamen har jag gått tre kurser i coaching, utbildat mig till mindfulnessinstruktör, läst vidare inom positiv psykologi och hälsofrämjande ledarskap. Innan jag startade eget arbetade jag fem år som högre chef och därefter som projektledare under 1,5 år.

 

Allt detta gör att jag har expertkunskap för att hjälpa dig i din livsstilsförändring.  Jag ser så mycket fram mot att få dela med mig av allt till dig!

Allting hänger samman.

"Jag jobbade med Anna som en "kickoff". Under den här tiden har jag mått bättre, känt mig piggare och min sömn har också blivit bättre. Jag upplever att allting hänger samman. Ökad rörelse och medveten kost gör att jag skärper mina sovrutiner och då är det också mycket annat som faller på plats. Träningspassen har varit inspirerade, jag gillade främst passet utan redskap. Jag upplevde stort förtroende för Anna som coach. Hon var lagom peppande, gav mig konstruktiv feedback och det där lilla extra."​ 

- Emma

Viktiga frågor

För dig som vill få ännu mer information. 


Hur många månader rekommenderar du att vi samarbetar?

Om jag vill fortsätta använda dig efteråt, men i mindre grad, hur fungerar det?

Hur många tar du in och samarbetar med?

Vad är det för typ av uppgifter som ingår?

Eftersom jag anpassar allting helt utifrån dig är det svårt att säga exakt vad som ingår. Men för att ge ett par exempel: städa ur köket, berätta för dina kollegor att du gör en livsstilsförändring, registrera din tid, meditera, ta fem min paus varje timme, reflektera över känslor kopplade till ätande, beteendet inom familjen, mönster du fått med under uppväxten osv. Du har tillgång till hela min databas av uppgifter för självledarskap och hälsa.

Kommer jag behöva vara hungrig?

Troligtvis inte. De flesta som samarbetar med mig berättar till och med att de äter mer mat och går trots det ner i vikt. 

 

Det kan dock vara som så att du till en början känner sug och att du vill äta, inte för att du är hungrig utan för att det är en vana. Vaneätande och känsloätande är en viktig del vi jobbar med.

Hur ser du på specialkost?

Jag är skadad, kan jag ändå träna?

Jag har nyligen fött barn, är detta lämpligt för mig?

Du ska ha varit på efterkontroll hos din barnmorska och fått okey på att komma igång med träningen. 

 

Beroende på hur aktiv du var innan och under din graviditet behöver träningen anpassas mer eller mindre. 

 

Oavsett hur aktiv du var innan och under behöver du jobba mycket med att hitta tillbaka till kontakten med dina muskler och stärka upp coren samt bäckenbotten. Det hjälper jag givetvis till med.

Hur fungerar det med öppet köp?

Anna är ärlig, rakt på sak och är personlig.

Tidigare åt jag slarvigt och felaktigt. Jag är förvånad över resultaten med kosten, det har varit mycket positivt. Jag har fått tänka om när det gäller min kost, en del produkter är utbytta mot nyttigare alternativ. Mitt småätande har minskat och jag är mer mätt hela tiden. Den största insikten är hur mycket mat jag kan äta och samtidigt må så mycket bättre än vad jag gjorde innan.

 

Upplägget med träningen har varit väldigt tydlig och detaljerad om vad, hur mycket och när på veckan det ska utföras – mycket bra! Träningen har varit anpassad efter målet och när motgångar kom så ändrades upplägget för att anpassas till min kropp och situation bättre.

Jag spenderar inte lika mycket tid i soffan längre och jag mår toppen. Jag har numera en annan typ av trötthetskänsla i kroppen. Nu är jag mer behagligt trött, tidigare var jag seg efter jobbet och orkade inte göra något speciellt. Nu bibehåller jag en bra energinivå.

 

Anna är ärlig, rakt på sak och är personlig. Man märker att hon brinner för att arbeta som PT. Hon har alltid ett positivt synsätt på det hon ställs inför. Har man ett mål, men inte riktigt vet hur man ska gå tillväga så tycker jag att man ska anlita Anna så att man kommer på rätt spår och att få stöd under tiden.

Boka gärna in ett "lära känna samtal"

Vill du bli säker på att jag är rätt för dig?

Då kan du boka in ett helt förutsättningslöst "lära känna samtal". Samtalet tar ungefär 20 minuter och är för att avgöra om vi är rätt för varandra. Du får ställa alla frågor du har och därefter fattar vi beslut. 

Mer än bara ett träningsprogram

Anna har gett mig mer än bara ett träningsprogram. Jag uppskattade att det både var fysisk och psykisk hälsa. Utöver det du tänker när du tänker klassisk ”PT”, var det även coaching, hejarop och föreläsningar. Jag är tacksam att jag har haft Ana som PT för då blir träningen av och jag har hittat glädje i min löpning. Förutom att jag klarade mitt mål, milen på under 55min känns det också väldigt skönt att jag numera kan ge mig ut på en löptur för att jag vill och för att det är skönt. Jag har uppskattat både Annas tips och tricks, samtidigt som hon också hejar på och tror på min utveckling.


© Copyrights by Annas Ledarskap och Hälsa. All Rights Reserved.